Este luns e cociña creativa, “Torrijas”.

Xa queda pouco para a Semana Santa, e en Cociña Creativa, decidimos elaborar unha sobremesa moi típica nestas datas, Torrijas.

O noso equipo de cociñeiros puxo a nosa sartén ao fogo con bastante aceite e a pel dun limón. Mentres uns cortabamos o pan en rebandas, outro  o sumerxíao en leite con azucre, pasabao por ovo e outro cociñeiro colocaba a “Torrija” no aceite quente. Controlaba e daba a volta ás mesmas ata que estiveran feitas.
Co limón que pelamos,  aproveitámolo para facer unha rica limonada para acompañar á nosa sobremesa.
Pero…. ao rematar de comer a nosa receita, unha sopresa agardábanos…. una apetecibles  ovos de Pascua cun xoguete no seu interior, que montamos segundo as instruccións.
Dende Cociña Creativa desexámosvos unha Feliz Semana Santa!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s